suus van hooftAltior 1 - KVC 1                    Zondag 26 november stond de wedstrijd tegen KVC 1 uit Hoogeloon op het programma voor Altior 1. Altior begon scherp aan de wedstrijd en kwam snel op voorsprong. De pupil van de week Suus van Hooft zag dat er goede aanvallen gespeeld werden waarin mooie schoten vielen en Altior een goede rebound verzorgde.

KVC had moeite met de hoge druk die Altior verdedigend gaf. Hierdoor kwamen ze moeilijk tot scoren. Altior ging met 10-3 de rust in. Altior pakte de tweede helft goed door en bleef het scoren van KVC bemoeilijken. Hierdoor pakte Altior de winst met 18-6!  Zondag 3 december staat er een spannende pot tegen De Peelkorf op het programma. De wedstrijd is in Venray in sporthal De Wetteling en begint vroeg ...11.40 uur. Hopelijk tot dan !!

Altior 2 - Rosolo 2                              Uitslag: 8-12

Altior 3 - Rosolo 3                              Uitslag: 17-5

Altior 4 - Springfield 1                       Uitslag: 13-7

BMC 2 - Altior 5                                  Uitslag: 11-11

Flamingo’s 1 - Altior 6                       Uitslag: 6-9

Altior MW1 - SCMH MW1                Uitslag: 7-4

Altior A1 - Swift A1                            Uitslag: 14-8

Be Quick A2 - Altior A2                     Uitslag: 6-13