Korfbal

Ons astrantiaONA/Astrantia 1 - Altior 1                     Op 19 maart, een zonnige zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen ONA/Astrantia uit Overasselt op het programma. Een wedstrijd waar niets meer vanaf hing, en aangezien de twee ploegen elkaar in de buitencompetitie ook tegen komen waren de meiden van Altior erop gebrand een goede uitslag neer te zetten.

De eerste helft ging het gelijk op, er ontstonden goede kansen en er werd goed samengespeeld. De tweede helft had Altior even een moeizame periode met weinig doelpunten. Gelukkig bleef de verdediging erg sterk. Het bleef een spannende wedstrijd tot in de slot minuten. Eindstand 18-20.

De Korfrakkers 2 - Altior 2                Uitslag: 19-12

ONA/Astrantia 2 - Altior 3                Uitslag: 10-14

Nijnsel 2 - Altior 4                              Uitslag: 12-3

KVS’17 2 - Altior 5                              Uitslag: 8-6

Altior 6 - Rooi 4                                  Uitslag: 14-13

Altior A1 - DDW A1                            Uitslag: 25-7

Altior A2 - KVC A2                              Uitslag: 10-7

VIOS/Spes B1 - Altior B1                  Uitslag: 7-5