AltiorAltior 1 - Astrantia/ONA 1 Uitslag: 10-13
Afgelopen zondag 25 september kwam Astrantia/ONA uit Overasselt naar het zonnige Heeswijk-Dinther voor een, voor Altior belangrijke, wedstrijd. Er lagen voor Altior zeker kansen om de twee punten te behalen. Astrantia/ONA begon sterk aan de wed-strijd. Altior stond al snel met 0-2 achter..

Marit vd Rakt Pupil vd WeekDe pupil van de week Marit vd Rakt zag dat Altior niet scherp was in de eerste twintig minuten van de wedstrijd. Er werden veel fouten gemaakt in de passing en open kansen werden niet gescoord. Hier maakte
Astrantia/ONA gretig gebruik van, zij voerde de druk in de verdediging verder op. De dames gingen met 3-8 de rust in.
In de tweede helft herpakte Altior zich. Zij werkten enorm hard om zich weer terug in de wedstrijd te knokken, met succes!
Er werden minder fouten gemaakt en meer doelpunten! Altior bracht de stand terug naar 10-12. Helaas was het niet genoeg en verloor Altior de wedstrijd met 10-13.
Aankomende zondag, 2 oktober, speelt Altior opnieuw thuis, om 15:00 uur tegen Swift uit Velden. Dan is Altior vastberaden om de 2 punten in Heeswijk-Dinther te houden.

We zien jullie, de trouwe supporters, zeker weer terug aan de Droevendaal. Tot dan!!

Altior 2 - Oranje Wit 2 Uitslag: 11-9
Altior 3 - Melderslo 3 Uitslag: 15-9
Altior 4 - De Korfrakkers 4 Uitslag: 15-5
Flash MW1 - Altior MW1 Uitslag: 7-9
MOSA’14 MW1 - Altior MW2 Uitslag: 10-6
De Korfrakkers A1 - Altior A1 Uitslag: 14-6
De Korfrakkers A2 - Altior A2 Uitslag: 8-8
De Korfrakkers B1 - Altior B1 Uitslag: 24-2