Korfbal

altiorkikkervisjesVanaf zaterdag 17 september is iedereen vanaf 3 jaar die het leuk vindt om te spelen en bewegen welkom bij Korfbalvereniging Altior aan de Droevendaal van 9.15-10.00 uur. Want op deze dag gaan de  try-outs van onze „Kikkervisjes“  beginnen! Dit initiatief heet zo mede doordat onze mascotte, „Victoria“,  een grote groene kikker is die zich regelmatig  laat zien bij Altior. 

We zullen dit wekelijks doen tot en met 22 oktober.

Daarna kijken we samen met de ouders wat te mogelijkheden zijn in deze Kikkervisjeszaak. Omdat dit het eerste seizoen gaat worden, is deze eerste periode vrijblijvend en geheel gratis. Aanmelden hoeft niet per se, maar zou wel fijn zijn. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Wanneer?
Iedere zaterdag, vanaf 17 september tot 22 oktober van 9.15 uur - 10.00 uur. Het vervolg na 22 oktober is in overleg met de deelnemers.
Wie?
Voor iedereen vanaf 3 jaar die het leuk vindt om te Omdat het Try-outs zijn, is de eerste periode vrijblijvend én gratis! Aanmelden is fijn!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.