altior nieuw logoODC 1 - Altior 1

Afgelopen zondag 17 oktober speelde Altior de laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie, uit tegen ODC in Ommel.  Het lijkt een spannende wedstrijd te worden, waar ODC in eerste instantie het initiatief neemt, maar waar Altior de wedstrijd steeds meer naar zich toe weet te trekken.

Dit door hard werken en het creëren en scoren van vele strafworpen. Altior ging rusten met een 7-5 achterstand.

Gelijk in de 2e helft kwam Altior zeer sterk uit de startblokken en nam een voorsprong van 7-8. Met nog ongeveer 15 minuten op de klok is de stand 8-9. Op dit cruciale moment neemt bij Altior de concentratie af, werden er aanvallend onvoldoende kansen gecreëerd, en werden er verdedigend teveel fouten gemaakt. ODC kreeg vleugels en liep uit naar een voorsprong van 13-9. Het werd nog 13-10 maar uiteindelijk ging Altior met een eindstand van 15-10 van het veld. De dames kunnen zich nu alvast gaan opmaken voor de zaalcompetitie die in november van start gaat. Blijf op de hoogte van al het nieuws op www.altior-korfbal.nl

ODC 2 - Altior 2                                               Uitslag: 11-5

DSV 2 - Altior 3                                                Uitslag: 5-12

Altior MW1 - Flamingo’s/Nijnsel MW1              Uitslag: 10-7

De Korfrakkers MW2 - Altior MW2                   Uitslag: 12-8

VIOS/Spes A1 - Altior A1                                  Uitslag: 6-13

Altior begon sterk aan de wedstrijd maar dat duurde niet lang. De eerste helft was erg zwak en ging 't gelijk op. Altior bleef wel op voorsprong. Ze gingen de rust in met 4-5. Na de rust zat er iets meer pit in bij Altior en maakte ze de voorsprong groter. De laatste tien minuten van de wedstrijd, na de time-out, gingen de koppen om hoog en scoorde ze er nog 4. Eindstand 6-13.

VIOS/Spes B1 - Altior B1                                  Uitslag: 6-1

Altior C1 - Rooi C1                                            Uitslag: 11-3

Altior D1 - De Korfrakkers D2                           Uitslag: 11-8

DAW Schaijk E1 - Altior E1                               Uitslag: 4-2

Be Quick E2 - Altior E2                                     Uitslag: 6-0

Be Quick E3 - Altior E3                                      Uitslag: 3-3

JES F1 - Altior F1                                              Uitslag: 3-8

De Korfrakkers F1 - Altior F2                             Uitslag: 4-3