Prinses IrenePrinses Irene 1 - Altior 1

Op zondag 4 oktober stond er een spannende wedstrijd tegen Prinses Irene op het programma. Helaas konden onze supporters er niet bij zijn door de nieuwe coronaregels, maar gelukkig konden ze Altior toch ”aanmoedigen” en volgen via de livestream.

Na een goede voorbereiding waren de dames er klaar voor om de punten mee naar Heeswijk-Dinther te nemen. Na enkele minuten opende Altior de score waar Prinses Irene direct een  antwoord op had. De eerste helft ging het gelijk op en waren we allemaal gebrand om te winnen. Altior ging rusten met 6-5 achterstand. In de rust beseften we dat deze wedstrijd nog niet verloren was en we kei hard moesten knokken. Door hard te werken en in de verdediging goed druk te geven kwam Altior op een 6-8 voorsprong. In de laatste minuten van de wedstrijd was het nog super spannend, maar gelukkig hebben we de wedstrijd kunnen winnen met een eindstand van 7-8. Iedereen heel erg bedankt voor het kijken en we hopen dat jullie ons volgende week tegen de Peelkorf om 13:30 weer online willen aanmoedigen. De livestream is te volgen op de facebookpagina van Altior.

Be Quick 3 - Altior 2                           Uitslag: 9-5

Eyckelkorf 2 - Altior 3                        Uitslag: 7-14

Rooi 3 - Altior 4                                  Uitslag: 5-10

Altior 5 - Celeritas/Avanti 3               Uitslag: 5-4

De Korfrakkers R1 - Altior R1           Uitslag: 7-6

DAW Schaijk A1 - Altior A1               Uitslag: 10-8

Be Quick B1 - Altior B1                      Uitslag: 0-13

DAW Schaijk B1 - Altior B2               Uitslag: 10-9