Altior 1Spoordonkse Girls MW1 - Altior MW  Uitslag: 4-5    Tegen de ploeg die nagenoeg hetzelfde aantal winstpunten had, maar meer doelpunten tegen, zouden we naar verwachting een spannende partij tegemoet gaan. In de eerste helft kwamen we niet goed uit de verf en keken we tegen een achterstand aan van 4-2 tijdens de rust.

Ook mede door een afgekeurd doelpunt aan onze zijde.

Na een tactische wissel die we deden, schopten we verwarring in het spel van de Spoordonkse Girls en kwamen ze niet echt meer aan bod. Met slim spel wisten we geen enkel doelpunt meer door te laten en zelf 3 maal tot scoren te komen. Tijdens deze wedstrijd was de tweede helft precies lang genoeg en namen we de winst mee naar huis. Einduitslag 4-5. We delen nu de tweede plaats met nog 2 andere teams uit de poule dus het wordt nog spannend wie er met het kampioenschap vandoor gaat.