Carice GrandeAltior 1 - Rooi 1 Uitslag: 9-17
Op zondag 20 januari speelden de vrouwen van Altior thuis tegen Rooi. Met een steeds beter spel, zou dit weleens de wedstrijd kunnen zijn waarin punten kunnen worden gepakt. De pupil van de week Carice Grande ziet Altior voortvarend van start gaan en al snel de leiding nemen in de wedstrijd.
Het eerste kwartier lopen de aanvallen goed en de voorsprong wordt vastgehouden. Hierna is er een mindere periode, waarin het Rooi lukt om dichterbij en langszij te komen. Het lukt de thuisploeg niet om het spel te draaien. Met de rust is de stand 6-8. Geen reden tot paniek, maar ook in de tweede helft ontbreekt de finesse in het spel. De gasten lopen steeds verder uit en, als in de laatste fase van de wedstrijd Altior dan eindelijk het spel weer te pakken heeft, is het gat niet meer te dichten.

De eindstand is 9-17. Ondanks dat het spel steeds beter wordt en er zichtbaar progressie is, staan de vrouwen van Altior op de zevende plek in de ranglijst. Tijd om dit te gaan keren en punten te pakken in de volgende wedstrijd.

Altior 2 - DSV 2 Uitslag: 12-15
Altior 3 - Rooi 2 Uitslag: 18-11

Altior MW1 - Corridor MW1 Uitslag: 10-11
Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, gezien onze ervaring in de buitencompetitie waarbij een speelster van ons geblesseerd raakte waar ze helaas nu nog niet van hersteld is. We waren gefocust op een overwinning en wisten dat het lastig zou worden. Onze tegenstandsters waren vandaag loepzuiver, zoals altijd, maar wij konden er ook wat van.
Tot de stand van 8-8 waren wij degene die over het algemeen het voortouw namen, daarna kwam Corridor, met net iets betere afwerking, op voorsprong. De laatste minuten waren erg spannend en we knokten door om de achterstand van 8-10 en 9-11 weg te werken. Kort voor tijd wisten we nog éénmaal te scoren. Dit was helaas niet genoeg om met winst of gelijkspel ervandoor te gaan.
We houden hoop en proberen het volgende week gewoon opnieuw bij BMC in Berlicum.

Altior A1 - Be Quick A1       Uitslag: 11-20
Fortuna’74 A2 - Altior A2    Uitslag: 9-10
Rooi A2 - Altior A3              Uitslag: 11-6
Swift B1 - Altior B1              Uitslag: 5-4
Avanti B2 - Altior B2            Uitslag: 3-6
Swift C1 - Altior C1              Uitslag: 9-10
Altior C2 - Be Quick C1       Uitslag: 5-3
Be Quick D2 - Altior D2       Uitslag: 1-14