AltiorBMC 2 – Altior 3 Uitslag: 9-15
Corridor MW2 – Altior MW1
In een ietwat onhandige start begonnen we met goede moed aan de laatste wedstrijd van het buitenseizoen. Er was geen plaats om in te lopen op het kunstgras, het lange gras was echt veel te hoog/nat en de inspeeltijd werd gereduceerd tot 1 minuut!
Echt warmgedraaid waren we dus niet en dit bleek ook wel toen na 5 minuten één van onze speelsters ongelukkig ten val kwam op het kunstgrasveld en flink geblesseerd raakte aan haar pols. Met ziekenhuisbezoek tot ver in de nacht tot gevolg. De overige speelsters deden hun best om winst naar huis te nemen maar tijdens de rust keken we tegen een 4-1 achterstand aan.

Diesels als we zijn ging het de tweede helft wat beter maar dat was niet genoeg voor de overwinning. Onze ingevlogen chauffeur die zich normaal gesproken niet uitlaat over de verrichtingen van de scheids krabde zich bij vele beslissingen van de arbiter achter de oren. We verlieten het veld en de buitencompetitie met dubbel pech; flinke blessure en een verlies van 10-5.
DDW A1 – Altior A1 Uitslag: 5-14
De Korfrakkers B1 – Altior B1 Uitslag: 9-6
Rosolo C1 – Altior C1 Uitslag: 2-5
KVS’17 E1 – Altior E2 Uitslag: 0-34