Altior specialEen tijdje geleden was er bezoek van een drone bij Altior en mede door verschillende leden en ouders werd er besloten dat we zo gingen staan dat je kon zien dat je bij Altior was. Volgens ons is het wel gelukt en dat het voor de meesten een andere blik op het sport-complex is, dan je gewend bent…..want zeg nou eerlijk … welke ouder of lid vliegt er nou zo laag en dichtbij over het veld !!!

Odisco MW1 – Altior MW1: 8 - 5
Met een aantal wijzigingen in de vakken ten opzichte van vorig seizoen startten we de wedstrijd. Het was even wennen maar het resulteerde toch in een voorsprong. Daarna wilde het scoren bij ons niet goed meer lukken en kwamen we met 5-1 achter te staan. Vlak voor rust wisten we er nog één van afstand te scoren. Na rust liepen we langzaam in en kwamen gelijk, 5-5. Met veel kansen maakten we ook nog kans op de overwinning maar helaas kregen we het balletje er niet meer in. Met een gemiste strafworp, en een benutte strafworp van de tegenstanders, verlieten we het veld met verlies, 8-5.

SVOC’01 2 – Altior 3 Uitslag: 6-14
Altior 4 – Spoordonkse Girls 2 Uitslag: 7-15
Altior R1 – Korloo R1 Uitslag: 4-4
De Peelkorf A2 – Altior A1 Uitslag: 10-6
Altior A2 – VIOS A2 Uitslag: 7-9
Rosolo B1 – Altior B1 Uitslag: 12-8
BMC B1 – Altior B2 Uitslag: 2-9
DDW/SDO’99 C1 – Altior C1 Uitslag: 3-8