Korfbal

AltiorAltior MW1 – Nijnsel MW1 Uitslag: 5-9
In een bliksemsnelle start van onze gasten keken we binnen een paar minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Met een strafworp trokken we de stand gelijk. Hierna ging het aan onze kant nogal moeizaam en de zuiverheid liet ook te wensen over.
Dit resulteerde in een 1-4 achterstand alvorens we met een afstandsschot en doorloopbal de schade probeerde te beperken. Dit waren onze laatste scores voor de pauze maar onze tegenstanders deden er een schepje bovenop en brachten de stand op 3-7 voordat we de tactiek gingen bespreken. Het duurde even voordat we echt iets voor elkaar kregen maar door de snelheid een beetje op te voeren lukte het tegen het einde van de wedstrijd dan toch om daadwerkelijk te scoren.
Met een gelijkspel in de tweede helft van 2-2 waren we beter aan elkaar gewaagd maar dit was te laat om de wedstrijd naar onze hand te zetten. We verloren de partij met 5-9. Volgende keer toch maar met een coach aantreden, dan gaat het wellicht makkelijker om van spel te veranderen.
Altior B1 – De Peelkorf B1 Uitslag: 5-5
Altior C2 – Flamingo’s C1 Uitslag: 5-3
Flamingo’s C2 – Altior C3 Uitslag: 4-3
De Korfrakkers E3 – Altior E2 Uitslag: 8-4
Celeritas E1 – Altior E3 Uitslag: 5-3