2015-11-15 Maya_BrugmansAltior 1 – De Korfrakkers 1
Afgelopen zondag 15 november begon voor Altior 1 de zaalcompetitie op het hoogste niveau.
--- De Topklasse.

De pupil van de week Maya Brugmans zag dat Altior het moeilijk had met De Korfrakkers, maar ook met de schotklok waarmee ze voor het eerst in competitieverband speelde. De Korfrakkers hadden al snel de regie in handen en Altior keek al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan.

Die achterstand werd alleen maar groter en Altior was niet in staat om het De Korfrakkers moeilijk te maken. Altior werd op alle fronten afgetroefd en moest het hoofd buigen voor de dames uit Erp die er met de overwinning vandoor gingen. Eindstand 11-26.

Altior 2 – De Korfrakkers 2 Uitslag: 5-19

Altior 3 – De Peelkorf 2 Uitslag: 4-4

Altior 4 – De Korfrakkers 4 Uitslag: 12-9

De Kangeroe 3 – Altior 5 Uitslag: 7-8

Diosa 2 – Altior 6 Uitslag: 13-8

JES MW1 – Altior MW1

Met net een half team van ons zelf togen we naar Boekel om te strijden tegen Jes. Gelukkig waren er 2 reserves van het 5e team en 1 van de recreanten die ons uit de brand hielpen. Helaas keken we toch snel tegen een grote achterstand aan en konden we pas een weerwoord geven na het 6e doelpunt. Met rust was de stand 8-3. Het baltempo van onze tegenstandsters bleef hoog en daarbij waren ze ook nu loepzuiver. In de 2e helft hebben we onszelf met één doelpunt verbeterd en de dames uit Venhorst waren net zo constant als in het eerste deel. Dat bracht de stand op 16-7. Anja, Ans en Mireille bedankt! En voor de geblesseerden onder ons; beterschap!

Altior R1 – De Korfrakkers R1 Uitslag: 4-4

Altior A1 – Rooi A1 Uitslag: 6-7

Altior B1 – De Peelkorf B1

We gingen voortvarend van start en kwamen op een 4-0 voorsprong … en ongekende luxe voor ons team.

We wisten dat De Peelkorf een goed team heeft want we hadden op het veld nog ruim verloren. De Peelkorf ging ook scoren maar we stonden bij rust toch voor met 5-3. In de rust werd nog verteld dat we de punten nog niet binnen hadden en dat we nog alles moesten blijven geven voor een goed resultaat. Maar de 2e helft verliep anders dan we ons hadden voorgesteld. De Peelkorf scoorde nog wel maar wij kregen het niet meer voor elkaar en we verloren uiteindelijk met 5-6. Jammer, maar er is toch hard gewerkt en het bied volop perspectief voor de komende wedstrijden.

Altior E3 – Be Quick E5

Bij de start van de wedstrijd wil het bij ons niet zo lukken. Het is een snelle wedstrijd waardoor we bij de rust dan ook met 0-3 achter staan. De tweede helft beginnen we vol goede moed. We maken 3 doelpunten maar laten er helaas ook nog 3 door. De eindstand is hierdoor 3-6. De strafworpen winnen we wel.

Corridor E1 – Altior E4 Uitslag: 1-8

Alico F1 – Altior F1 Uitslag: 1-8

Altior F2 – Emos F1 Uitslag: 10-1

Altior W1 – Blauw Wit W1 Uitslag: 8-7 Strafworpen: 4-3