Korfbal

AltiorAltior sluit 1e helft veldcompetitie af. Altior MW 1 – Corridor MW2  Na 2 gemiste strafworpen, van beide ploegen één, kwam de wedstrijd moeizaam op gang.

We konden de voorsprong pakken door een afstandsschot, maar met de rust keken we toch tegen een achterstand van 1-2 aan. We waren overtuigd dat we de punten niet uit handen hoefden te geven en alleen maar te scoren. Dat was nou juist het probleem. We kregen genoeg kansen. Helaas tellen die niet waardoor de dames van De Corridor uit konden lopen naar 1-4. Na zeer lange tijd vloog er toch een afstandsschot in en kropen we met een benutte strafworp dichterbij. Met een paar minuten op de klok wist de verdediging het goed dicht te houden en kreeg de aanval er warempel nog een doorloopbal in gefrot. In de laatste seconden werd van de tegenstandsters een doelpunt afgekeurd waardoor we deze keer één verdiend puntje in eigen zak konden houden. Uitslag 4-4.

Blauw Wit R1 – Altior R1 Uitslag: 8-1

Altior D3 – Corridor D2 Uitslag: 3-2