Korfbal

2015-10-18 Lois_v.d.HeijdenAltior 1 – Spes 1
Afgelopen zondag 18 oktober trad Altior aan tegen Spes uit Milsbeek. Na eerder te zijn uitgeschakeld in het bekertoernooi door deze dames was Altior erop gebrand om in deze wedstrijd belangrijke punten te pakken.

De pupil van de week Loïs van der Heijden zag dat Altior een tegenstander had die zich niet zomaar gewonnen gaf en een wedstrijd waarin veel kansen onbenut bleven zodat Spes telkens weer op voorsprong kwam en bleef. Altior kon niet aanhaken en op het moment dat er gelijk gemaakt kon worden ging het mis en nam gelijk daarop Spes weer een voorsprong van 2 doelpunten. Het bleef spannend tot aan het laatste fluitsignaal maar Spes ging met de overwinning naar huis 9-11.

Altior 2 – Spes 2 Uitslag: 12-8

SCMH 2 – Altior 3 Uitslag: 11-17

Altior 4 – TOG 2 Uitslag: 13-4

Altior 6 – Flash 2 Uitslag: 8-10

Nijnsel MW1 – Altior MW1

Tegen onze eigen verwachting in kwamen we deze keer vrij snel op een puntje voorsprong. Het duurde helaas lang voordat we nogmaals konden scoren. Met een ijzersterke verdediging kreeg de aanval keer op keer de kans om de voorsprong te vergroten. We konden de stand in de rust zetten op 1-3 in ons voordeel. Het werd nog even spannend toen de thuisploeg dichterbij kroop en de spanning letterlijk voelbaar werd door sommige dames maar uiteindelijk wisten we de wedstrijd toch in ons voordeel af te sluiten en gingen we met een overwinning van 3-5 opgelucht naar huis.

Altior R1 – Alico R1 Uitslag: 4-2

Altior B1 – De Peelkorf B1

We wilde de 1e helft van de veldcompetitie goed afsluiten maar De Peelkorf werkte niet mee. We konden in het begin van de wedstrijd goed partij geven, kregen goede kansen en waren gelijkwaardig, maar we gingen rusten met 1-2. Na rust liep De Peelkorf snel uit naar een 1-5 voorsprong en konden wij het gat dat was geslagen niet meer goed maken. We verloren uiteindelijk met 4-10.

Altior B2 – Avanti B1 Uitslag: 3-7

Altior C1 – De Peelkorf C1 Uitslag: 5-5

Tovido C1 – Altior C2 Uitslag: 3-2

Avanti C2 – Altior C3 Uitslag: 8-4

Altior E1 – Be Quick E3 Uitslag: 14-2

Altior F2 – Avanti F1 Uitslag: 2-6