Korfbal

AltiorDe Korfrakkers B1 – Altior B1

In deze wedstrijd waar beide teams nog geen punten hadden, was het vanaf het begin spannend. Altior was erop gebrand deze wedstrijd te winnen en dat zag je ook vanaf het eerste fluitsignaal.

Er werd fel en zelfs goed gekorfbald waar De Korfrakkers op dat moment geen antwoord op hadden. We kwamen voor met 0-2. Daarna hadden we nog goede mogelijkheden om verder weg te lopen, maar dit vergaten we te doen. De Korfrakkers kwamen terug tot 1-2 maar we wisten toch de voorsprong te vergroten 1-3.

Nog voor rust werd het 2-3. Na rust werd het zenuwslopend en bleef het lang 2-3, dus werd er gewisseld, en dat bleek een gouden wissel want Yara scoorde 2-4. Dit wisten we niet vast te houden en De Korfrakkers kwamen zelfs op gelijke hoogte 4-4. We gingen wisselen in het aanvalsvak en hadden weer een gouden wissel want Kristel scoorde de 4-5. Gelukkig bleef deze stand op het scorebord en was de overwinning daar. We hebben deze overwinning ook binnengesleept door als team te vechten en als we dit kunnen doorzetten, komen er vanzelf nog mooie wedstrijden en zeker punten bij. Yara, Kristel en Evie bedankt dat jullie erbij waren !!!

Be Quick MW1 – Altior MW1

Even leek het er op dat we de wedstrijd naar onze hand konden zetten. Met rust stonden we, met een goed verlopen spel met vele mooie acties, vóór met de stand van 3-4. Hoewel we ons voorgenomen hadden om dit spel vast te houden liep het toch wat anders.

De thuisploeg wist al snel tot scoren te komen waardoor we binnen de kortste keren tegen een forse achterstand aankeken. Helaas sloten we de wedstrijd af met verliespunten en met de stand van 11-6. We zijn op de goede weg, nu alleen nog punten gaan pakken in de laatste twee wedstrijden.

Altior E3 – SCMH E1

Voor de wedstrijd worden we verrast met nieuwe shirts van de vader van Krissie van Daal. Namens het team nogmaals hartelijke dank. Met de nieuwe shirts gaan we aan de wedstrijd beginnen. Het is een gelijk opgaande spannende wedstrijd . We komen helaas met 2-3 achter te staan. Doordat ieder heel goed zijn best blijft doen scoren we nog een keer en eindigt de wedstrijd in 3-3. Heel goed gedaan.

Tovido E1 – Altior E4 Uitslag: 4-4

Altior F1 – BMC F1 Uitslag: 6-5

Be Quick F2 – Altior F2 Uitslag: 2-3

Altior W1 – De Korfrakkers W1 Uitslag: 8-3 Strafworpen: 6-3