Altior B2__Gebr.van_den_Braak_LijmbedrijvenAfgelopen zaterdag 3 oktober werden de meiden van de B2 in nieuwe shirtjes gehesen. Nico van den Braak van lijmbedrijf Gebroeders van den Braak B.V. was er persoonlijk getuige van dat de meiden ze met trots en vol zelf vertrouwen gaan dragen en ze bedankten Nico voor dit spontaan gebaar.

Ook Altior bedankte Nico en met een mooie bos bloemen voor de sponsor gingen ze allemaal op de foto en kunnen jullie nu de shirtjes ook zien!!!

Swift 1 – Altior 1                             Uitslag: 20-9

Spes 1 – Altior 1     (Bekerwedstrijd)      Uitslag: 12-6

Swift 2 – Altior 2                             Uitslag: 22-8

De Horst 2 – Altior 3                      Uitslag: 7-4

Klimop 2 – Altior 4                         Uitslag: 11-8

Flamingo’s 3 – Altior 5                 Uitslag: 6-12

JES 2 – Altior 6                                 Uitslag: 6-6

Altior MW1 – Odisco MW1

Over deze wedstrijd valt niet veel te vertellen. Het was er één van veel gemiste kansen, uit-de-korf-wippers en niet al te best spel. Laten we de eindstand ook maar snel vergeten, 6-11. Bedankt invallers Liza en Lotte!

Flamingo’s R1 – Altior R1            Uitslag: 5-6

Altior A1 – Celeritas A1                               Uitslag: 12-10

Altior B1 – Spes B1

Wederom werd het een moeilijke wedstrijd voor de meiden. We kwamen al snel achter maar wisten toch gelijk te komen 1-1. Daarna was het gedaan want Spes was scherper en waren gekomen om te winnen. We misten kansen die eigenlijk moeten zitten, en dat deden de meiden uit Milsbeek niet … rust 1-7. In de 2e helft werd het niet veel beter, wat we ook probeerde, het liep allemaal mis. Spes bleef wel fel en scherp en stonden wij weer met lege handen en zonder punten. Uitslag: 3-13

Be Quick E5 – Altior E3

Het is een wedstrijd die de hele tijd gelijk op gaat. We moeten er hard voor werken maar hierdoor is

het in de rust wel 2-2. Na de rust gaan we op de zelfde manier door maar we komen wel met 3-2 achter te staan. In de laatste 10 min. gaan we er nog even vol tegen aan om er tenminste een gelijk spel uit te halen. Een paar minuten voor tijd scoren we de verdiende gelijkmaker en eindigt de wedstrijd in 3-3. We zijn super trots op jullie hoe goed jullie vandaag gespeeld hebben. Ga zo door.

Altior E4 – Alico E2                         Uitslag: 1-0

NDZW F1 – Altior F1                      Uitslag: 2-1

Altior F2 – De Korfrakkers F1     Uitslag: 6-2