2015-09-27 Altior_-_KorfrakkersAltior 1 – De Korfrakkers 1

Op zondag 27 september mocht Altior thuis aantreden tegen De Korfrakkers uit Erp. Na drie overtuigende nederlagen, hoopten de speelsters en supporters vandaag op een stunt in deze streekderby.

De pupil van de week Lieve Daandels zag dat Altior begon als een speer en er stond al snel een 4-0 voorsprong op het scorebord. Direct daarna viel Anne Lucius uit met een enkelblessure, ze werd vervangen door Jasmijn van der Zijden. Altior bleef maar doorgaan bouwde de score langzaam verder uit. Het feit dat De Korfrakkers niet heel effectief waren met de kansen, hielp hierbij ook mee. De ruststand was 7-1 in het voordeel van de thuisploeg. In de tweede helft leken de Erpse dames aanvankelijk op te staan. Binnen enkele minuten kwamen ze tot 7-5. Altior herpakte zich gelukkig weer vrij gemakkelijk en met een flinke dosis werklust kreeg de ploeg de wedstrijd weer onder controle. Een moeizame slotfase resulteerde in een 10-8 overwinning voor Altior. Aanstaande donderdag 1 oktober speelt Altior om 20.00 uur een bekerwedstrijd bij Spes in Milsbeek, aanstaande zondag 4 oktober zullen de meiden om 15.00 uur in Velden aantreden tegen Swift.

Altior 2 – De Korfrakkers 2         Uitslag: 14-14

Altior 3 – Corridor 2                       Uitslag: 7-6

Altior 4 – SVOC’01 2                      Uitslag: 11-8

SCMH 3 – Altior 5                           Uitslag: 4-7

Altior 6 – Tovido 2                          Uitslag: 8-8

DAKOS B1 – Altior B1

Het werd weer een wedstrijd waarin we het moeilijk kregen en te weinig tot scoren kwamen. De eerste 10 minuten ging nog wel gelijk op maar daarna kwamen we duidelijk te kort en liepen de meiden van DAKOS uit naar een 9-1 ruststand. Na rust veranderde aan het spelbeeld weinig en gingen we uiteindelijk met wederom een gevoelige nederlaag naar huis 16-3.

Altior E3 – JES E1

Het wordt een wedstrijd waarin we veel kansen krijgen maar het scoren wil niet zo lukken. Jes scoort

wel en hierdoor staan we in de rust met 0-3 achter. In de tweede helft weten we wel te scoren maar

helaas niet genoeg om te winnen. We verliezen met 1-4. Jammer maar goed jullie best gedaan.

Odisco E2 – Altior E4                     Uitslag: 2-5

Altior F1 – Tovido F1     (inhaalwedstrijd)           Uitslag: 5-5

Tovido F1 – Altior F1                     Uitslag: 3-10