CarrycabHierbij nodigen wij u uit om samen met de vrijwilligers en het bestuur van Samen Sterk HDL de HaDee Carrycab en de nieuwe duofietsen feestelijk in gebruik te nemen.

DuofietsenDe ceremonie vindt plaats op zaterdag 26 september as. om 11 uur bij de nieuwe stalling van de HaDee Carrycab en de duofietsen, naast de Abdij van Berne en Berne boekhandel, Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther, nabij het Proeflokaal.

Na inleidende woorden van onder andere wethouder Van Moorselaar, zullen de HaDee Carrycab en de duofietsen officieel in gebruik genomen worden. Aansluitend nodigen wij u uit voor een kop koffie met een versnapering.

Wij stellen het bijzonder op prijs als u aanwezig wilt zijn bij deze fantastische mijlpaal voor de inwoners van HDL, op initiatief van de vrijwilligers en Samen Sterk HDL. Wij ontmoeten u graag op 26 september as.

Uiteraard zullen wij bij deze bijeenkomst de huidige regels i.v.m. Corona in acht nemen. Dat betekent dat wij u vragen zich bij de ontvangst te registreren en onderling anderhalve meter afstand te bewaren. We verzoeken u dringend om bij klachten niet deel te nemen.

Graag tot ziens op 26 september as.

Het Bestuur van Samen Sterk HDL,        

Harrie Geboers    
Annie van der Ven        
Yolanda Verstegen
Gerrit van Schijndel