Redactioneel

De schoonheidssalon en fairtrade winkel, nu nog gevestigd aan de Raadhuisplaza 231202 jw Sylk 112 verhuist naar de Abdijstraat 2. Afgelopen woensdag ondertekenden Sylvia en Willeke een nieuw huurcontract. In het pand aan de Abdijstraat waren voorheen juwelier Kooijmans en Regina gevestigd.


Lockdowns
Sylvia: “De reden voor deze verhuizing ligt voor een groot deel in het feit dat de drie lockdowns tijdens de corona periode, ons fiks pijn hebben gedaan. ”En ook toen hiernaast, in de Poolse winkel, een bomaanslag werd gepleegd, liepen wij grote schade op. De energiecrisis deed er nog een schepje boven op. Mensen hadden ineens andere prioriteiten en gingen hun geld op een andere manier besteden. Dat heeft ons hard getroffen.”

231202 jw Sylk 2Nieuwe aanpak
“Reden genoeg voor ons, om vorig jaar al, hier de huur op te zeggen. Ten eerste wordt de winkeloppervlakte kleiner. Het assortiment wordt aangepast en we gaan meer aandacht besteden aan de webshop. We hopen daarmee de juiste stappen te hebben gezet. Iedereen is weer van harte welkom in ons nieuw pand.”

231202 jw Sylk 3Webshop bereikbaar

Op 1 januari sluit de winkel aan de Raadhuisplaza. Op 1 maart gaat het pand aan de Abdijstraat open. Schoonheidsbehandelingen blijven in de tussentijd mogelijk.
De webshop is bereikbaar: www.sylkplaza.nl

Tekst/fotografie Jacques Worms