Redactioneel

231126 rva berkshire27Aan de Kaathovensedijk was er zondag weer een gezellige boerenmarkt bij Puur Berkshire! Na de drukbezochte markt in de oktoberse najaarszon, toen nog in de buitenlucht, waren dit keer veel kraampjes van allerlei kleinschalige, duurzame bedrijfjes in de royale kas aanwezig.

Van truffels tot parfum, kleding (nieuw en gebruikt) en van alles wat daar nog tussen kan zitten werd te koop aangeboden. Allemaal bijzondere producten met een eigen verhaal.

Klik hier voor foto's.

Samenzijn is tijdens de boerenmarkt een belangrijk aandachtspunt. Daarom was er deze keer binnen een ruim, low-budget terras gecreƫerd, waar je kon genieten van een kopje warme soep of een heerlijk worstenbroodje. Of gewoon alleen gezellig een kop koffie of thee kon drinken.

Natuurlijk hoeft men niet te wachten tot er weer een markt bij Puur Berkshire wordt georganiseerd. Men kan het hele jaar door in deze streekwinkel bijzondere boeren- en streekproducten kopen. De winkel is maandag tot en met zaterdag open. Daarnaast is het mogelijk om in een grote regio de producten thuis te laten bezorgen.

Rond deze tijd van het jaar kan men er ook kerstpakketten bestellen en natuurlijk al het lekkers voor een geslaagd kerstdiner. Het aanbod van goed vlees, van de nu nog in het bos wroetende varkens, en de groenten uit eigen tuinderij, garanderen een genot van biologisch en duurzaam verkregen producten tijdens de feestdagen. Meer puur, meer smaak, meer genieten!

Foto's: Rien van Aarle
Tekst: Anja van Aarle