Redactioneel

220401 EM HaDeekwis2022 26Eindelijk, op vrijdag 1 april was het zo ver, de zesde editie van de HaDee-kwis kon door gaan! Er waren een flink aantal minder teams, maar dat mocht de pret niet drukken. Op een flink aantal plekken in ons dorp werd er gezwoegd en gezweet om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Er waren vragen in verschillende categorieën; o.a. muziek, vruuger, cijfers en letters, sport en spel, terug naar de schoolbanken, ons dorp, horen zien en lezen, is het geen plaatsje, maar ook opdrachten waarvoor de deelnemers er op uit moesten om b.v. de omtrek van de bloembak op het plein op te meten. Ook waren er geheime opdrachten waarbij er geschaakt moesten worden en de kerktoren van Dinther beklommen moest worden.

Klik hier voor foto's.

Nieuw dit jaar waren de escapes die daar mee te verdienen waren, die ingezet konden worden bij moeilijke vragen. De creatievelingen konden zich uitleven in het maken van een Tic Toc filmpje en het bedenken van een Rube Goldberg machine.
Kortom een kwis met voor iedereen wat wils!
Welk team gewonnen heeft, zal bekend gemaakt worden op 15 mei a.s.

Tekst en foto's: Esther Mollema

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen