Redactioneel

220402 rva proef21vkNa twee weken hard werken, door vele vrijwilligers die het samen tot een geheel nieuw interieur hebben weten te bewerkstelligen, wordt het proeflokaal heropend voor het publiek.
Het terras is vernieuwd en helemaal opnieuw aangekleed met tafels, parasols en bloembakken met afzetting.
Het proeflokaal zelf heeft een complete metamorfose ondergaan met nieuwe tafels, stoelen en vloer.
Daarnaast is de bar aangepast en uitgebreid, en is iedereen klaar om de mensen te kunnen ontvangen voor het abdijbier-concept.
Ook de rondleidingen zullen weer starten en eindigen in het ge-update proeflokaal.

Klik hier voor foto's.

Toekomst

In de komende tijd zijn er verschillende dagen, waarin men weer kan genieten van het uitzicht op de abdij en zijn tuin en de ambiance die men daar kan ervaren.
Hopelijk werkt het weer mee als het Pasen, Hemelvaart en Pinksteren wordt. Er zal op maandag 6 juni (2e Pinksterdag) een kloostermarkt zijn van 12.00 – 18.00 uur.
Later in het jaar zal ook wederom “Vier de zomer”, “Vier de herfst” en “Vier de winter” worden georganiseerd. Hopelijk zal het weer dan wel beter en warmer zijn, dan afgelopen dagen.
Het proeflokaal is vanaf nu 6 dagen per week open en de vrijwilligers staan te trappelen van ongeduld, om iedereen wederom van een biertje te vooezien, of met een rondleiding te verrassen.

Tekst en foto's: Rien van Aarle

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen