Redactioneel

210908 ine Natuurwandelen 3Afgelopen dinsdag sloot ik mij aan vanuit het vertrekpunt de Looz Corswarem Hoeve. Een mooie tocht langs de Leijgraaf en de Aa waar van alles te ontdekken viel. Eindelijk weet ik nu waar de Leijgraaf in de Aa stroomt, weet ik dat al die mooie blauwe bloempjes Cichorei heten en weet ik dat er hier veel meer molens hebben gestaan dan alleen De Kilsdonkse Molen en weet ik wat voor een prachtig natuurgebied er ligt naast de drukke N279.

Na al die indrukken en fijne wandeling werden wij dan ook nog eens hartelijk ontvangen op het terras van de Looz Corswarem Hoeve met koffie en zelfgemaakte taartjes. Onze ober Thomas zei er wel bij dat we dan zeker nog een stuk moesten gaan lopen na al die lekkere dingen.
Dat doen we dan volgende week maar……

Klik hier voor foto's.

Kort na de start van dit initiatief vorig jaar moest het al na een paar wandeltochten stop gezet worden door de coronamaatregelen.
Maar gelukkig kon er dit voorjaar weer een nieuwe start gemaakt worden. Iedere dinsdag om 10u vertrekt er een groep wandelaars vanuit een van de drie vertrekpunten om een tocht van 5 of 10 kilometer te maken.
Wil je ook een keertje mee gaan wandelen en wil je weten van waaruit vertrokken wordt? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tekst en foto's: Ine Zonneveld

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen