Redactioneel

210806 RS HuldigingSanneVanDijke 17Op de Olympische Spelen won ze heel knap een bronzen medaille, deze Heeswijk-Dintherse judoka werd vrijdagavond gehuldigd in Natuurtheater De Kersouwe!

Het openluchttheater zat vol met vrienden, familie, wethouders, dorpsgenoten en allemaal even enthousiast om Sanne met luid gejuich te ontvangen. In een hartverwarmend interview door Ties van Dooren vertelde ze over haar weg naar Tokio en over hoe ze nu haar medaille maximaal aan het vieren is.

Uiteraard waren er ook veel woorden van dank voor haar ouders, haar broer Wouter die deze huldiging heeft geregeld en vele andere mensen die Sanne hebben bijgestaan in haar sportcarrière. Ook was er aandacht voor de moeilijke periode waarin Sanne haar broer Steven verloor. Om aandacht te vragen voor zelfmoordpreventie gaat Sanne samen met haar vriendin Marieke van Beek op 11 september a.s. de marathon lopen. Sponsoren kan via onderstaande link:

https://www.pifworld.com/nl/fundraisers/RwDFKmrnZ8o/sanne-en-marieke-marathon-voor-1?fbclid=IwAR2jS7L9L3OpUAdGxfly6w42LB9NJYdOmkOS39Z1cmYHoYTo-iVG3bqyQ5o

Na de huldiging was er tijd voor een greet and meet met onze kanjer, die de huldiging meer dan verdiend heeft!

Klik hier voor foto's.

 

 

Veel succes Sanne en geniet ervan!

Tekst: Raymond Sprenkeler en Esther Mollema

Foto's: Esther Mollema en Raymond Sprenkeler

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen