Redactioneel

210611 cvdh Hertenkamp 12Het hertenkampje aan de Irenestraat krijgt een nieuwe schuilhut. We zijn al bijna twee jaar bezig om een nieuwe schuilhut voor onze dieren te realiseren. 
We hebben contact met een praktijkschool de Singel uit Oss die dit project als maatschappelijke stage wilde uitvoeren en dit sprak ons zeer aan. 
Met hulp van sponsorgeld, bedrijven en vakmensen die zich kosteloos  willen inzetten wilden we een jaar geleden gaan starten, en toen kwam Corona!! 

Twee maanden geleden hebben we, Stichting Het Hertenkampje, bestaande uit omwonenden, echter de knoop doorhakt en zijn gestart. Tot onze grote vreugde zijn de bedrijven, vakmensen en sponsoren nog steeds bereid ons te helpen!!! Daarvoor onze GROTE DANK!!!!  

De schuilhut is gesloopt door van Boxtel en die hebben tevens de grondwerken voor hun rekening genomen. De school kon beginnen en m.n. Hans Blokx zet zich erg in om met zijn kennis van zaken en geweldige inzet overal mee te helpen, ook de zelfstandige ondernemer Paul van derLee en Robin van derHeijden woonachtig in Heeswijk- Dinther die stenen hebben gelegd. Bedankt daar voor.
De dieren verblijven tijdelijk bij fam. van den Hurk (buffelboerderij aan de rand van het dorp). Alleen de kippen lopen nog in een afgezet gedeelte van de weide. 

Alles gebeurt onder toeziend oog van omwonenden. We hopen dat we gauw weer een nieuwe en mooie schuilhut hebben staan, zodat de dieren weer naar huis kunnen komen. 

Dit met medewerking van Hans Bloks, die de stenen met een loader naar de plek bracht, zodat de heren door konden gaan met het leggen van de stenen. 

Klik hier voor meer foto's.

Namens Stichting Hertenkamp, willen wij de heren Paul van der Lee en Robin van der Heijden en Hans Bloks, die dit kosteloos hebben gedaan, hiervoor hartelijk bedanken.

Tekst: Yvonne van der Mespel
Foto's: Corrie van der Heijden en Yvonne van der Mespel