Redactioneel

Vis bij LoetjeMaar dat je, in deze tijd van de COVID19 crisis, een nieuwe winkel durft te openen, getuigt van durf en doorzettingsvermogen. Natuurlijk was Malou (van der Heijden) al langer van plan om een viswinkel te beginnen, maar toch.

Uit onderzoek was gebleken dat er behoefte was aan een viswinkel waar je een breed assortiment van verse producten en aanverwante artikelen kunt verkrijgen.

Nu hebben zij letterlijk en figuurlijk een plaats ingenomen in het centrum van onze gemeenschap. Op een perfecte locatie naast de bibliotheek en in het zicht van het winkelend publiek en mensen die de weekmarkt bezoeken.
De laatste veertien dagen hebben ze meteen laten merken dat ze goed bezig zijn.
Ondanks dat er nog aan de buitenkant van de winkel werd geklust en er nog geen naam van de winkel te zien was, werden de klanten binnen voorzien van een goed advies, een lekker visje en alles wat daar bij hoort.

Haar vriend Dennis kent het klappen van de zweep als harde werker in de horeca. Als kok was hij altijd bezig met het maken van speciale producten. Nu kan hij aan de slag met verse producten die elke dag worden geleverd.

Meer foto's.

Malou: “We hebben gekozen voor de naam 'Vis bij Loetje' en zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag. En al onze info is te zien op https://www.facebook.com/Vis-bij-Loetje-109580420958139

Voor Malou en Dennis staan klantvriendelijkheid, advies, breed assortiment en verse producten hoog in het vaandel.
Wij wensen deze ondernemers alle succes toe om er een gevestigde zaak van te maken.

Ben Loyaal, Koop Lokaal.

Tekst en foto’s: Ton Lunenburg

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen