Redactioneel

201127 EM Sint op kasteel 16Ook dit jaar logeert Sinterklaas, tijdens zijn verblijf in Nederland, weer samen met zijn Pieten in kasteel Heeswijk. En ook dit jaar zijn alle kinderen weer welkom om met hun papa en mama, of opa en oma een kijkje te komen op het favoriete logeeradres van Sint.

Senior, de gepensioneerde Piet met heel veel ervaring, heeft alles op alles gezet om dit veilig mogelijk te maken. Sinterklaas behoort gezien zijn leeftijd toch tot de risico-groep. Via een audiotour leiden Sinterklaas, Senior en de Vertelpiet je door o.a. de slaapkamer van Sinterklaas, de keuken waar pepernoten worden gebakken, de bibliotheek met het grote boek, het kleinste kamertje met tegeltjeswijsheden en de ontbijtkamer waar Sinterklaas tijdens zijn ontbijt graag naar het Sinterklaasjournaal luistert. Tijdens de tour hoor je door het hele kasteel geluiden van Sint en Piet. Je hoort ze wel, maar je ziet ze niet. Een magische beleving.  Meer foto's.

Overdag is het logeeradres t/m 5 december van dinsdag t/m zondag geopend. En wil je Sint in het donker bezoeken? Op 28-11 is er een avond-openstelling.
Voor meer informatie en om je kaartje te reserveren ga je naar www.sintophetkasteel.nl

Tekst en foto's: Esther Mollema

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen