Redactioneel

200816 RvA Verbouwing Coop 03De regelmatige bezoeker van de COOP weet het al, maar de winkel is even dicht. Tot en met 25 augustus 08:00 is de winkel niet toegankelijk voor de dagelijkse boodschappen. Voor aanvang van de grote verbouwing, waren we van de Hadeejer er nog snel bij om hier verslag van te maken.

COOP heeft met de DA drogisterijen afspraken gemaakt voor een samenwerking, waardoor er nu een DA winkel in de COOP wordt gerealiseerd. Er was al een paar weken gewerkt aan de voorbereidingen van de grote verbouwing, maar nu is het dan zo ver.

Even geen aanbiedingen, even niet snel binnenwippen. De laatste dagen zagen de trouwe kopers de schappen leeg raken en werden op het laatst veel producten laag geprijsd.

De komende dagen wordt er hard gewerkt aan de nieuwe winkelinrichting. De vleesafdeling wordt anders opgesteld, om meer ruimte op de winkelvloer te krijgen. De bakkerij wordt vervangen door een nieuwe bakkerij met een vernieuwd broodjesconcept. Het aantal kassa’s gaat tijdelijk terug van de huidige vier lijnkassa’s naar drie lijnkassa’s. In een volgende fase worden de lijnkassa’s aangevuld met drie zelfscankassa’s.

Klik hier voor foto's.

De grote draaideur aan de kant van Plein 1969 is al verdwenen om zo meer ruimte te maken voor de inpandige DA winkel. De ingang voor de COOP en de DA blijft de huidige deur aan de kant van de parkeerplaats. Hierdoor krijgt de DA een open structuurwinkel.

Na deze grootse aanpassing worden alle kopers van hun dagelijkse boodschappen weer hartelijk ontvangen en kan men nog steeds rekenen op de vertrouwde vriendelijke gezichten en hun service.

Tekst: Anja van Aarle 
Foto's: Rien van Aarle