Redactioneel

IMG 20200422 WA0011Met de nodige zorg wordt de rijhal afgebroken aan de Lariestraat om een nieuwe bestemming te krijgen en is letterlijk het eind in zicht. Na 21 jaar wordt het een stuk rustiger op het erf van de familie Dobbelsteen.

De kleinere stal blijft er nog staan voor een aantal paarden en die zie je dan ook elke dag nog heerlijk buiten in de wei lopen.

IMG 20200422 WA0009Hoeveel paarden en pony’s zouden hier wel niet zijn rondgereden in al die jaren? Hoeveel ruiters en amazones hebben hier wel niet deskundige begeleiding gehad? Hoeveel uren zou rijvereniging ‘De Valianten’ hier in de wintermaanden wel niet hebben getraind?

Een plek waar je door Mari en Jose altijd gastvrij werd ontvangen, altijd tijd voor een praatje of slappe klets. Er zijn zelfs jaren geweest dat paarden uit Amerika naar stal Dice werden overgevlogen om hier te worden getraind op het hoogste niveau. Nooit was iets teveel!

En natuurlijk weet iedereen zich nog de carnavalsoptocht van dit jaar te herinneren. ‘Natuurlijk gaat de optocht door, daar zorgen wij wel voor’, zei Mari. Een rijhal vol met muziek, carnavalwagens en groepen was de oplossing.

IMG 20200422 WA0012Er zal letterlijk een ‘gat’ vallen, maar de mooie herinneringen zullen blijven en d’n Dob zal altijd enthousiast goedendag blijven roepen tegen iedere voorbijganger in de Lariestraat.

Mari, Jose, Astrid en Henri bedankt en houdoe!!!

Tekst en foto’s: Ine Zonneveld

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen