Redactioneel

200404 jw OndernemersbelangAlle mensen die afhankelijk zijn van thuiszorg werden zaterdagmorgen verblijd met een verrassingspakket. Inhoud twee bemoedigende wensen van Laverhof en van het ondernemersbelang. Bijgevoegd, als smakelijk toetje, vier soorten cakejes. In totaal acht stuks. Bezorgd in een tasje van Trendoptiek.


Aandacht
Het initiatief kwam van Yorien van Zutphen, medewerkster thuiszorg. Zij belde met Chris-Stan van Daal, voorzitter van ondernemersbelang HDL.
Chris-Stan (via de telefoon):" Ik heb toen met het bestuur overlegd en wij waren unaniem van mening dat deze mensen, die in deze crisissituatie uit zicht dreigen te verdwijnen, ook onze aandacht verdienen. De lekkernij is mogelijk gemaakt door het ondernemersbelang H.D., in samenwerking met Doomernik. Dus niet alleen goede wensen, maar ook een smakelijke ondersteuning."
"Vanmorgen zijn een aantal bestuursleden van het ondernemersbelang en enkele thuiszorgmedewerkers, in het dorp rondgegaan om aan te bellen, het pakketje aan de deurklink te hangen, even te wachten en vanaf gepaste afstand veel sterkte te wensen."

Redactie Hadeejer

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen