Redactioneel

200225 jw Laverhof 24Dinsdagmiddag bracht het edelachtbare Snevelbokkencollege een bezoek aan het verzorgingshuis. De prinses en haar adjudante, vergezeld van 24 dansmariekes en de oud-prinsen maakten met een polonaise hun opwachting in een overvolle tuinzaal.

Krentenmik
Opperspreekstalmeester Joost van Daal gaf het boerenprotest de schuld van het niet doorgaan van de gebruikelijke boerenbruiloft. Daarom was de krentenmik, die normaal aan het boerenbruidspaar wordt overhandigd nu voor de bewoners van Laverhof. Met een laatste polonaise waarbij het Snevelbokken gezelschap zich tussen de bezoekers schaarde, verlieten zij de zaal. Orkest Hoempa Matata uit Veghel nam het roer over en verraste met aanstekelijke blaasmuziek.

Klik hier voor foto's.

RUM
Na de pauze was het de beurt aan de band RUM. Het lied "Laat de zon in je hart en geniet van het leven" was de inleiding voor een afwisselende mix van overbekende Nederlandstalige klassiekers. Het levenslied, luister- en dansmuziek passeerden de revue. Dat resulteerde in bijzonder levendige middag waarbij de orkestleden zich tussen het publiek mengden en vele nummers enthousiast werden meegezongen. Aan de blije gezichten te zien maakte RUM indruk op de bewoners van Laverhof.

Tekst en fotografie: Jacques Worms

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen