Redactioneel

20 01 17 cvdh toneel18Vrijdagmiddag, 17 januari 2020 had  toneelvereniging “de Oudere Garde” haar eerste optreden in het Cultureel Centrum Servaes in Heeswijk-Dinther. De zaal was afgeladen vol. Er kon geen mens meer bij.

Het toneelstuk, een blijspel, “Waar zijn we aan begonnen “ viel bij het aanwezige publiek heel goed in de smaak. Er werd vaak en hard gelachen.

Klik hier voor foto's.

Het blijspel speelt zich af in het Woold, een gehucht bij Winterswijk. De gezusters Alie en Bertha Bloem willen graag eens op vakantie. Ze hebben aan woningruil gedaan en hun huis in Etten-Leur daarvoor ter beschikking gesteld. Het mag allemaal niet te duur worden en op deze wijze proberen ze op een goedkope manier van een rustige en fijne vakantie te genieten. Maar…… zodra ze in het Woold aangekomen zijn, ontdekken ze al gauw dat in dat huis een relatiebemiddelingsbureau is gehuisvest. U zult begrijpen dat het dan al snel met de rust is gedaan. De ene na de andere snoeshaan dient zich aan. En wat zich dan allemaal gaat afspelen, daarvoor moet u echt zelf komen kijken.

Dit weekeinde heeft “de Oudere Garde” nog twee optredens. Zaterdagavond, 18 januari en zondagavond, 19 januari, beide om 20.00 uur is er nog een optreden. Voor zaterdagavond is de voorstelling nagenoeg uitverkocht. Voor zondagavond, 19 januari zijn nog wel een aantal kaarten te verkrijgen.

Wees er nog snel bij en reserveer uw plaatsen / kaarten op telefoonnummer 0413-291793. De kosten voor een avondje gezelligheid zijn slechts € 8, = per persoon.

Tekst: Gerrit van den Berg, PR Oudere Garde
Foto's: Corrie van der Heijden