Redactioneel

191014 RvH G Basketbal 02Halverwege het afgelopen seizoen is er contact geweest tussen vertegenwoordigers van een groepje jongeren met een lichte beperking en basketbalvereniging Tenderfeet uit Heeswijk-Dinther. Aangezien sporten verbindt ontstond al snel het idee om binnen het dorp G-sport op te starten.

De gemeente en de club waren meteen enthousiast en besloten mee te werken aan dit sportieve plan. Onder de A spelers werd gevraagd of er interesse was om deze jongeren te gaan begeleiden. Direct stonden Bas van Loon en Ron van de Berg op en het G-basketballen kon van start.

Om de week op de maandagavond komt de club samen om onder leiding van Bas en Ron lekker samen te trainen. Onlangs is het nieuwe seizoen weer gestart en werd het de hoogste tijd om de jongeren ook herkenbaar te maken voor de club.

Jos Damen, metselbedrijf uit Heeswijk-Dinther, wilde het team graag sponsoren en heeft mooie shirts laten maken. Afgelopen maandag was dan het moment waarop deze officieel werden overhandigd.

Zin om ook mee te doen of om gewoon een keer te komen      kijken ? Kom dan gerust eens langs! Wil je informatie ? Bel dan met Pim Broeren: 06-46795577

Het G-team traint iedere maandagavond in de even weken van 20.00-21.00 uur.

Meer informatie: Tenderfeet Pim Broeren 06-46795577

Foto's: Ronald van Hastenberg

191014 RvH G Basketbal 01191014 RvH G Basketbal 03

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen