Redactioneel

19 09 28 cvdh klotbeek 11Op zaterdag, 28 september hield Bridgeclub De Klotbeek uit Heeswijk-Dinther haar Grote Open Klotbeek Toernooi. Met 124 deelnemers was het toernooi zeer goed bezet. De voorzitter van de Wedstrijdcommissie opende om 13.30 uur het toernooi en heette alle deelnemers hartelijk welkom.

Er werd gespeeld in vier lijnen en zoals gebruikelijk konden er ook weer meesterpunten worden verdiend. Voor een aantal bridgespelers is dit zeer belangrijk. De spellen waren voor alle lijnen op de zelfde wijze “gedupliceerd”. Er werd Topintegraal gespeeld.

De eerste prijs bestaande uit een herinneringsschildje, flesje wijn en bloemen ging naar het paar Gerard Gunsing en Fred Heijnen met ruim 68 %. De waarnemend voorzitter van de Bridgeclub sprak van een hele mooie prestatie.

Het bridgepaar Mariet Langens en Luus van de Ven, beiden lid van BC De Klotbeek, ging met ruim 61% met de grote Wisselbokaal strijken.

Er was ook een aanmoedigingsprijs voor het bridgepaar Tonny van Kemenade en Pieter van Aarle, zij eindigden met 28,88% vandaag onderaan.

De organisatie verliep prima, wat weer volledig kan worden toegeschreven aan de leden van de Wecom, die hier verantwoordelijk voor waren. Ook “andere” clubleden droegen spontaan hun steentje bij aan bijvoorbeeld het inrichten van de zaal. Het Bestuur is dan ook vervuld met trots over dit geslaagde toernooi.

Dat er een fantastische sfeer hing bleek wel uit de vele zeer positieve reacties die we van de deelnemers mochten ontvangen. Het succes blijkt overigens ook wel als we het vergelijken met vorige jaren en de volle avonden bij het “vrije bridgen” op maandagavond in de maanden juli en augustus dit jaar (gemiddeld steeds ruim 100 deelnemers).

Meer foto's.

Niet onvermeld mag blijven de locatie waar dit toernooi plaatsvindt. Het gebouw waar onze vereniging zetelt (ons thuishome), is het Cultureel Centrum Servaes te Heeswijk-Dinther. De hele entourage maakt het mogelijk hier een groots toernooi van te maken. Wij kunnen van dat bestuur rekenen op alle medewerking. De barbediening was weer prima. Op deze wijze worden de deelnemers al spelend van hun drankje en hapje voorzien, hetgeen de rust in de speelzaal ten goede komt. Chapeau.

De grote opkomst was uiteraard ook een kolfje naar de hand van onze penningmeester.

De uitslag, met de scorepercentages, staat vermeld op de clubwebsite: http://www.nbbclubsites.nl/club/8043 bij het onderdeel “uitslagen”.

Bestuur en Wecom

BC De Klotbeek, Heeswijk-Dinther

Foto's: Corrie van der Heijden

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen