Redactioneel

thumbnail mtc 003Het Medisch TrainingsCentrum, nu nog gevestigd in de H.Stokstraat, zal rond half december te vinden zijn aan de Raadhuisplaza 2 - 4, in de vroegere winkels van de Marskramer en Bloemensalon Miranda.

Optimaal toegankelijk

"We kwamen hier fiks wat ruimte te kort op de begane grond,"  vertelt Ilse de Laat, een van de  vier fysiotherapeuten. "In het nieuwe pand kunnen we gebruik maken van een heel groot  oppervlak en dat maakt het gebouw optimaal voor iedereen toegankelijk. Er zijn ook overwegingen onze activiteiten uit te breiden en verder te moderniseren. Deze nieuwe ruimte biedt ons die mogelijkheden."

Verduurzamen

Mike Bosch, eigenaar van M.T.C. Bernheze schuift even aan. "Ik kom net van de verwarmingsmonteur. Koeling en verwarming op elkaar afstemmen wordt het belangrijkste, heb ik hem gezegd. Verduurzamen. Via een warmtepomp gaan we dat realiseren Die oververhitte laatste twee zomers bannen we in het nieuwe pand uit".

Perspectief

Een vijftal jaren geleden  wilde Mike de naast gelegen winkel van Alette Fotografie ombouwen. Hij heeft dat pand toen ook gekocht. Maar de verbouwing daar zou zoveel problemen oproepen dat er van werd afgezien. Hij heeft het pand inmiddels weer verkocht. "We zijn blij dat we deze heldere stap nu hebben gemaakt. Het biedt ons een uitdagend perspectief, waar we met hart en ziel aan gaan werken."

Zie ook:  www.mtc-bernheze.nl     

Tekst en fotografie: Jacques Worms

thumbnail mtc oo1

thumbnail mtc oo2

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen