Redactioneel

190714 cvdh Antasy Fair19Voor de vijfde keer wordt dit weekend de Mystical Fantasy Fair georganiseerd. In de weilanden naast de boerderij verschenen deze week al diverse tipi- en pyramidetenten waarin je kunt overnachten.

Een Fair met heel veel verschillende spirituele activiteiten. En zeker ook voor de kinderen zijn er leuke creatieve te doen. Er wordt veel muziek gemaakt en gedanst, waardoor alles een feestelijk tint krijgt.

Meer foto's.

Het terrein heeft verschillende velden waar workshops worden gegeven, je kunt er terecht voor een massage, een healing, een blik in je toekomst of een handreiking krijgen wat je op dit moment nodig blijkt te hebben. Er is een veld waar de centrale vuurplaats ligt en de markt met heel veel kramen waar van alles te koop is. Prachtige edelstenen, tassen, kleding, sieraden, maar ook veel verschillende eettentjes.

Tijdens de opening rondom de vuurplaats kregen alle gasten ook nog de zegen van boven, hoe toepasselijk kan het zijn, maar het ritme van de drums dreven de wolken uiteen. En daarna zijn ze verzekerd van een prachtig weekend aan de rand van Heeswijk-Dinther.

Voor meer informatie en het programma voor deze drie dagen kijk dan op de site :   www.mystical-fantasy-fair.com   .

Tekst: Ine Zonneveld

Foto's: Corrie van der Heijden

Plaats reactie