Redactioneel

190616 jumping Heeswijk VIERKANT 10 Van Woensdag 12 juni t/m zondag 16 juni zijn de springpaardwedstrijden gehouden. Voor het eerst sinds lange tijd zijn die wedstrijden weer in Heeswijk gehouden en wel op het terrein Stanserhorn aan de Heibloemsedijk, terwijl dat voorheen in Loosbroek gebeurde. Meer foto's.
 
 
Het is de 22ste editie waarbij ruiters uit binnen- en buitenland deelnemen.
Het terrein heeft de juiste zandbodem gekregen dankzij Wetering bodemtechniek uit Heesch.
Woensdag zijn de ponywedstrijden gehouden en van donderdag tot en met zondag de officiële wedstrijden met springpaarden. Vrijdagavond werd een derby gehouden, waarbij in galop over het terrein allerlei hindernissen werden genomen.
 
’s Avonds trad de coverband The Velvet Roses op. Zondagmiddag was er een stuntshow op western paarden. Het was tegelijkertijd dus ook een feestelijk gebeuren.

Op het scorebord konden de verrichtingen van de ruiters worden gevolgd. Helaas liet die het zondagmorgen even afweten.

Degenen, die zich voor al die activiteiten hebben ingezet zijn de dames Debbie Lucius, Aniek Diks, Anke Offermans en Ronelle van Driel van Ruiters van Paters van de Elsen en Merlin en Merel van Heugten van café/zaal Stanserhorn.
Er wordt naar gestreefd ook het volgende jaar deze jumping hier te houden. Overigens wordt de opgehoogde zandbodem weer weggehaald.

Foto ’s en tekst: Peter Kriele
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen