Redactioneel

190512cvdh kbo 60jaar 26Volgend op het feest van zaterdag ging KBO-Dinther-60 jaar op zondag 12 mei verder met een feestelijke moederdaglunch. ConsulTante Sybille had er vanaf het eerste moment de stemming in. De kleine kinderen zetten grote ogen op toen al die grote mensen opstonden om uit volle borst ‘Mama’ van Heintje te zingen. Meer foto's.
 
Gelukkig was het weer goed en genoten verschillende mensen na de lunch van de puzzelfietstocht of de puzzelwandeltocht. Terzelfder tijd draaiden films over oud Dinther, de Kilsdonkse Molen, KBO-Brabant en de Museumboerderij. Ook waren er presentaties en workshops.
 
Dat het een dorpsfeest was waarbij ook de kinderen volop meededen aan de spelletjes en gebruik maakten van het springkussen, staat als een paal boven water. Iedereen genoot ervan hoe mooi de kleintjes werden geschminkt. En dan niet te vergeten de goochelaar en tekenaar.
 
Optredens van het Juinderskoor, de Bokkebloazers, de Borrelnoten, blaaskapel ’t Kumt wel en de Kornuiten verlevendigden de middag.
 
De sfeer werd tot slot nog extra verhoogd met de geweldige muziek van orkest THAMP – met bekende en ervaren muzikanten – dat hier hun debuutoptreden tot een feest maakte.

KBO-Dinther kan terug kijken op een bijzonder geslaagd evenement mede dank zij de vele, vele vrijwilligers uit eigen gelederen en de medewerking van cc Servaes.
 
Tekst: Ria van Hemmen
Foto's: Corrie van der Heijden