Redactioneel

190505 jvdb KBO60 16Bevrijdingsdag 5 mei 2019: wat een mooie dag om je 60-jarig bestaan te mogen vieren. Dat deed KBO-Dinther allereerst met een eucharistieviering in de Sint Servatiuskerk, voorgegaan door pastoor Joost Jansen en pastor Isabel van Baal. Meer foto's.
 
De viering werd opgeluisterd door Gildekoor Sint Barbara en het Bernhezer Senioren Orkest. Bij het uitgaan van de kerk werden wij verrast met een fraaie serenade door leden van Muziekvereniging Servaes, die daarbij een ontzettend koude wind trotseerden.

In cc Servaes volgde een feestelijke bijeenkomst voor leden en genodigden. De sfeer werd meteen goed neergezet door S”cool”band Zwijsencollege. Mooi en verfrissend hoe jonge mensen en senioren samen kunnen optrekken.
Na koffie met krentenbrood en onder het genot van een consumptie was wethouder Rein van Moorselaar de eerste spreker. KBO-Dinther is natuurlijk apetrots over het feit dat hij hun website roemde.
Noud van Vugt, lid van het hoofdbestuur van KBO-Brabant, gaf aan hoe verrast hij was met de actieve en veelzijdige invulling die gegeven wordt aan de vele activiteiten én speciaal de manier waarop invulling gegeven wordt aan het 60-jarig bestaan.

Natuurlijk liet Willy van der Steijn in zijn woordje blijken hoe blij hij is met leden en vrijwilligers van KBO-Dinther en de goede samenwerking met de gemeente. Hij refereerde natuurlijk ook aan het feestweekend op 11 en 12 mei.

Daarna was het tijd voor de presentatie en overhandiging van de duo-fiets door penningmeester André Verstegen aan de gebruikers: twee vrijwilligers Anny van den Broek en Harry van de Ven én een gast Gerda van Nistelrooij.

Tekst: Ria van Hemmen
Foto's: Jan van den Bosch
 
Plaats reactie