Redactioneel

190414 PK Sponsoring Buro Lima 1Op zondag 31 maart (een dag vol zon en 20º C) hield M.C. de Ketel uit Vorstenbosch een Good Will tocht.
De organistoren van deze tocht waren: Pieter v.d. Voort en Frank Verhoeven. De bijdrage van de deelnemers ten bedrage van in totaal € 500,-- kwam ten goede aan de Vrienden van Buro Lima. Zij willen het geld gaan besteden aan de tuin en hun leefomgeving.
Chris v.d. Ven van de BVVorstenbosch bracht op zaterdag 13 april de cheque van € 500,-- mee. Meer foto's.
 
De BVVorstenbosch is een organisatie die regelmatig Goede Doelen acties op touw zet. Zo is in 2017 een Benefietweekend in Vorstenbosch gehouden genaamd Live Event, welke € 7500,-- voor de Vrienden van Buro Lima opbracht.
Voor de nieuwbouw van Buro Lima aan het Raadhuisplein werd die mooie geste even getoond. Enkele kinderen van Buro Lima waren erbij samen met Nina, één van de vaste begeleiders daar.
Nina gaf nog enige uitleg over de bouw. Zo worden er kamers gebouwd met en zonder badkamer. Dit naarmate de kinderen zichzelf kunnen helpen. Op het ogenblik wordt er aan een 24-tal kinderen zorg verleend. Straks is het ook mogelijk, dat ze er na hun 18e jaar kunnen blijven.
Ze hopen dat in september of misschien wat later de nieuwbouw gereed is.
De nieuwbouw is gefinancierd door enkele grote sponsors, welke een stichting hebben gevormd, die eigenaar blijft van het gebouw. Buro Lima gaat het gebouw dus huren.
 
Tekst en foto's: Peter Kriele
 
Plaats reactie