Redactioneel

190304 TonLun Prinsenbezoek Laverhof 17vkNou de Prins was in eerste instantie zeker zoek voor de bewoners van Cunera/De Bongerd.
Maar nadat een ieder op het podium had plaatsgenomen kondigde de adjudant Prins Guido aan.
Meer foto's.

De prins stond achter de dansmariekus waardoor hij voor de bewoners niet te zien was.
Prins Guido bedankte de organisatie Laverhof voor de uitnodiging en was verheugd om zoveel versierde mensen te zien die het goed naar hun zin hadden. En ondanks de vermoeide stemmen werden er mooie woorden gesproken. Hij hoopte dan ook dat het een mooie middag wordt.

Na een dansje door de beide groepen van de dansmariekes werd de Jeugdprins Feije en Prinses Isa in de gelegenheid gesteld hun woordje te doen. Zij lieten duidelijk merken dat ze hun taak erg serieus namen. Ze gaven aan hoe oud ze waren en op welke school ze normaal zitten.

Na diverse polonaises onder leiding van de muziek van De Geinstampers uit Schijndel, waar de bewoners zichtbaar van genoten, werd de aftocht geblazen.
 
De middag werd verder opgevuld door liedjes uit de tijd van Chiel Montagne, bekend van het TV programma “Op Volle Toeren”. Deze liedjes werden gebracht door Harold Veenstra en door de bewoners uit volle borst meegezongen.
Een geslaagde middag met hapje drankje, muziek en vul leut. Alaaf.
 
Tekst en foto’s: Ton Lunenburg