Redactioneel

181210 jw LaverhofonIce 16vkWat een belangstelling bij de opening van de ijsbaan door burgemeester Marieke Moorman. Je kon nog nauwelijks over de drempel komen en op de achtergrond hoorde je de enthousiaste stemmen van de schaatsende kinderen. Wat een sfeer! Meer foto's. 

In haar openingswoord sprak Marieke Moorman vol lof over de initiatiefnemers en de grote belangstelling bij de opening nu. Typisch Heeswijk-Dinther noemde ze het, als ze hier ideeën hebben dan gaan ze het ook doen!!! Iedereen hoort erbij, jong en oud, het is altijd voor de hele gemeenschap. De initiatiefnemers kregen een pluim op hun hoed, maar ook de vele ondernemers die voor dit evenement sponsor zijn.

De vrienden van de Laverhof zijn al vier jaar geleden begonnen met brainstormen om dit te kunnen realiseren. De bezuinigingen in de zorg baarden hun zorgen. Oud worden is al zo moeilijk en zij zijn er trots om met elkaar gezien te worden en gezien te zijn.

Daarna werd buiten officieel de Wensboom in het licht gezet door de burgemeester en Jan van Lieshout. Hopelijk komt hij helemaal vol te hangen met goede wensen.

Daarna kon iedereen nog een heerlijk rondje lopen over de drukke kerstmarkt.

Tekst : Ine Zonneveld
Foto’s: Jacques Worms
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen