Redactioneel

181021 PK Boeken cd dvd en platenbeurs 1 VIERKANT 1De grote zaal van het Willibrordcentrum was weer volledig ingericht voor de jaarlijkse boeken-, cd, dvd- en platenbeurs. Ook het toneel was in gebruik en de zaal erachter. Overal stonden de dozen netjes op de tafels gerangschikt. Zelfs kerstspullen waren er – in de hal - te koop. 2 Euro kostte de entree en daarin was bovendien nog een consumptie bij in begrepen.

Er was al direct een ruime belangstelling. Er lagen encyclopedieën, ingebonden Katholieke illustraties, romans, kinderboeken (op het toneel), ook recente boeken zoals “Judas” van Astrid Holleeder. Veel dvd’s en cd’s maar ook de nostalgische grammofoonplaten, singles zowel als Lp’s.
 
 
Na afloop, zo rond 17.00 uur,  lag alles weer netjes opgestapeld in de dozen en kon het weer voor een jaar worden opgeslagen.

Heb jij thuis nog boeken of platen -lp’s en cd’s- waar je niets meer mee doet? Wil je wat inleveren? Neem dan contact op met bestuurslid Dirk van Esch via het nummer 06-20031590.
 
Tekst en foto’s: Peter Kriele