Redactioneel

180909 phe BuroLima10jaar vk16 augustus jl. bestond BURO LIMA 10 JAAR. Vandaag wordt dit gevierd.
10 JAAR UNIEKE ZORG.
Afgelopen maandag vertelden Lianne en Gwen over hun plannen voor de open dag.
“De laatste open dag was in 2014. Er is intussen veel veranderd, dus we vinden het ook best spannend:” aldus Lianne en Gwen. Meer foto's.
 
“Er wonen intussen kinderen hier, daar moet op de eerste plaats alles goed voor geregeld zijn. De groep van betrokkenen is veel groter geworden en bovendien willen we zo goed mogelijk de visie van Buro Lima uitstralen en voor iedereen voelbaar maken.
De Roos en De Krokus zijn open en op iedere plek vertellen we wat we doen en waarom. We hebben een hele fijne samenwerking met de mensen van CC Servaes, zij verzorgen de koffie en om 13.00 en 14.00 uur is er een presentatie in CC Servaes.
Kom langs, kijk rond en doe mee. Fijn als je er bent.”
We zijn trots op wat we doen en dat willen we iedereen graag laten zien.”
 
Vandaag was het zover.
De deuren van Buro Lima gingen open. Opa’s, oma’s, mensen uit het dorp en allerlei betrokkenen proefden de sfeer van een uniek stukje Zorg. Zorg waar kinderen, ouders en betrokkenen het leuk hebben. En natuurlijk is het soms ook moeilijk, maar het is een plek waar kinderen zich op de eerste plaats leren ontspannen en zich zelf mogen zijn en dan pas hoe ze ook al weer hun broek aan moeten doen.
 
Fotografie Piet van Helvoort
Tekst José van der Heijden