Redactioneel

doedag 001 03 of 18De doedag van I meet kende een druilerige start. Dat weerhield uiteindelijk 135 kinderen er niet van, enthousiast deel te nemen aam de spelen die in en om het gebouw van de jeugd-soos stonden opgesteld.

Vooral moeders en ook een enkele opa en oma vergezelden hun kroost op deze kennismakingsdag.

Meer foto's.

Trampoline
Eerst een kaartje halen bij de entree buiten en in de ruimtes van de soos kon je dan knutselen, spelletjes spelen, werd je geschminkt en stond er ranja en snoep klaar. De bungee trampoline, in de ontmoetingstuin, trok de meeste belangstelling. Op de kermis betaal je € 7,50 voor dit vermaak. Bij I meet was deze attractie gratis.

Suikerspin
Eerst mocht je een suikerspin verorberen en dan was het rustig wachten totdat je aan de beurt was. Dan kon je vijf minuten, in de schaduw van de kerk, de raarste capriolen uithalen. Tot groot plezier van trotse ouders. Twee begeleiders van attractieverhuur De Toren droegen zorg voor de veiligheid.

Blije kinderen
Elf vrijwilligers begeleidden deze middag uiterst oplettend de enthousiaste kinderen. Riny Vogels, samen met Nelly Boer verantwoordelijk voor de organisatie van deze dag, kijkt tevreden terug: "Ik zie alleen maar blije gezichten. Dat doet me heel erg goed."
 
Tekst en foto's: Jacques Worms
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen