Redactioneel

 
180827 PK Sponsoraktie Buro Lima 1Je herkent het vast wel: De nieuwjaarsborrel. Vaak worden er tijdens die borrel nieuwe initiatieven “geboren”. Zo ook bij het on-line media buro KICK & Kick digitaal in Utrecht. Zullen we eens een uitdaging aangaan? Maar wat dan? De Ventoux beklimmen? Wie doet er mee? Meer foto's.
 
Nog diezelfde avond namen Wendy, Duco, Sander en Sjoerd de handschoen op. Kunnen we ons niet laten sponsoren? Wie kent er een goed doe?. Via Sander komt men bij Buro Lima terecht. Vrienden, familie en collega’s steunen hen.

Na maanden van intensieve training, Sjoerd is de enige die al wat kilometers in de benen heeft, is het eindelijk op 16 juni zover. Bij de start beneden is het lekker weer, maar de “kale berg”, zo heet die in de volksmond, heeft vaak verrassingen in petto. Zo ook die dag. Boven is het winderig en koud.
De tocht naar boven bleek zwaarder dan gedacht, maar het is hen gelukt. De één wel sneller dan de ander, maar toch. Ik had de superervaring: het bereiken van de top, niet willen missen, geeft Sander aan. De tocht er naar toe…..wel. Ze waren die dag overigens niet alleen. Zo’n 2000 anderen, vanuit de hele wereld, vergezelden hen.

Maandagmiddag 27 augustus boden Duco, Sander en Sjoerd… ( Wendy was verhinderd) de “Cheque” ter grootte van € 1.254,74 aan de Stichting Vrienden van Buro Lima aan. Die is er super blij mee. Ze wil het geld gebruiken voor de inrichting van de buiten leef- en speelomgeving van de toekomstige nieuwbouw. Natuurlijk maakten ze deze middag kennis met een stukje “dagelijkse gang” op Buro Lima. Ja, het was zwaar, maar hier deden we het voor!

Ben jij ook in voor een uitdaging of misschien bedenk je zelf een ( ludieke) actie om zo een klein beetje van jouw geluk met de mensen van Buro Lima te delen? Wij horen het graag van je.
Meer weten? Kom dan zondag 9 september tussen 13.00 u en 15.00 u naar de open dag.
 
Tekst: Jo van den Heuvel,
Foto’s :Peter Kriele en de sponsoren
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen