Redactioneel

 
18 07 14 cvdh Waaistap 23Zaterdag vond om 12 uur de opening plaats van postcoderoos project de Waaistap door burgemeester Marieke Moorman aan de Liniedijk in Heeswijk-Dinther.
De burgemeester sprak haar waardering uit voor dit unieke initiatief om de daken van de stal vol te leggen met zonnepanelen waardoor deze veehouderij niet alleen energie neutraal is maar ook kansen gaf aan andere mensen mede eigenaar te worden van de zonnepanelen. Een groots project waarbij de familie Krol in het zonnetje werd gezet alsook de leden van het BECO bestuur.
De burgemeester haalde een anekdote aan waarbij pubers ervan uit gaan dat hun eerste auto zeker een elektrische auto is. Dat geeft hoop voor de toekomst. De jeugd snapt dat we echt OM moeten.
Samen met Noortje Krol sneed de burgemeester de enorme feesttaart aan waar iedereen van kon smullen. De kinderen vonden hun vertier in het hooi, springkussen of in de stallen bij de kalfjes.
Het werd een gezellig feestje compleet met ijsco-wagen en rondleidingen door het bedrijf. Een zonnigere start kon je niet wensen.
 
 
Tekst: Anke Smits
Foto's: Corrie van der Heijden
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen