Redactioneel

18 06 15 cvdh fiets4 daagse 14Het was voor vele leden van de K.B.O. een wens om ook eens een 4- daagse op de fiets te doen. Omdat er zich een nieuw K.B.O. lid meldde die dat echt in de vingers had, was de beslissing snel genomen. De aanmeldingen kwamen binnen. Over het hotel en de routes waren we het snel eens.
Hotel Steensel in Steensel, dat was een kleine 60 kilometer; dat moest te doen zijn. Van daaruit mooie routes zoals Postel met zijn abdij en geweldige kruiden tuin, ook Eersel met mooie natuur en fietspaden. Jammer dat een paar fanatieke leden zich op het laatst moesten afmelden.
 
 
We vertrokken dinsdag met 16 enthousiaste personen. Wat is er gelachen, ware of niet- ware verhalen verteld, gekaart en het spel keezen. Op de laatste avond werd er boeren bridge gespeeld. Daar hebben enthousiaste gasten mee kennis gemaakt. Zij gaan het zeker nog eens spelen. We hebben ruim 200 kilometer gefietst, genoten van elkaar en zeker van de natuur. Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar. Allen bedankt voor 4 mooie dagen.

Groetjes van Martien en Corrie
 
Foto's: Corrie van der Heijden
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen