Redactioneel

180615 TonLun NickSimon 19Aangenaam is een onderdeel van een slechte openingszin die Nick vaak gebruikte aan de bar. Hierdoor kwamen ze op de titel van hun nieuwste cd "Aangenaam". Al met al was het aangenaam vertoeven bij Nick en Simon in de Kersouwe.
 
 

De theatertoer "Aangenaam" was het tweede optreden in de Kersouwe voor Nick en Simon dat net als de vorige keer geheel uitverkocht was. Het was een afwisselend optreden waarbij anekdotes werden afgewisseld met liedjes van hun laatste cd maar ook met al hun allergrootste hits. 
 
Anekdotes
Zo vertelde Simon dat als ze onderweg in de auto zaten er altijd geluisterd wordt naar liedjes van Ronny Flex. Liedjes waarop Nick telkens meezong en dan is de weg van Volendam naar Heeswijk-Dinther lang, volgens Simon.
Hierna werd Nick uitgenodigd om een rap te imiteren van zijn grote idool Ronny Flex.
 
Bart en Alex
Tijdens de pauze en de After party trad het duo Bart en Alex op, bekend van de feesttent tijdens Koningsdag. Zij brengen er de stemming in met lekkere meezingers van diversen artiesten. (meer foto's)
 
Bar open
Na de pauze werd het optreden van Nick en Simon intiemer, romantischer en werden er zelfs ware fans uitgenodigd om, samen aan een bar, uitleg te geven hoe men aan de titel "Aangenaam" van de nieuwste cd is gekomen.

Aangenaam en zo kun je ook het gehele optreden noemen van Nick en Simon  in de Kersouwe.

Tekst en foto’s: Ton Lunenburg