Redactioneel

18 06 02 cvdh aromatherapie10 3"Dit jaar was het 15 jaar geleden dat ik startte met mijn praktijk Aromatherapie Els Verdonk. Wat een lange periode en wat heb ik veel mogen doen en leren in die jaren. "
Begonnen met als basis aromatherapie zijn er in de loop der jaren behandelingen en verbeteringen bij gekomen. “Mijn behandelmethode als natuurgeneeskundig therapeut heeft als doel om samen met de cliënt hun klachten te verhelpen en / of gunstig te beïnvloeden. Vanuit de intake kijken we samen wat er nodig is om de klachten te verbeteren cq. Te verhelpen. Het opgestelde behandelplan is de leidraad om stapsgewijs aan de klachten te kunnen werken.“
 
Omdat ik als therapeut vragen kreeg om mensen die leven met kanker te masseren, heb ik in 2013 de opleiding “Massage bij kanker” gevolgd, gebaseerd op de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS. De praktijk is aangesloten bij het Landelijk Netwerk Massage bij Kanker, waardoor we deel uitmaken van een organisatie die zich inzet om massage in een oncologie setting zoveel mogelijk te onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. Van daaruit wordt een integratieve benadering van de zorg mogelijk gemaakt. Tevens vormt het een veilige referentie voor mensen die leven met kanker, die op zoek zijn naar een gespecialiseerde massagetherapeut.
 
Inmiddels is er sprake van een bloeiende praktijk, waar kwaliteit van behandelen en persoonlijke aandacht voor de cliënt nog steeds voorop staan.
Ik wil graag al mijn cliënten, opdrachtgevers en collega’s bedanken voor het vertrouwen dat zij mij gegeven hebben en nog steeds geven.
 
Meer foto's.

Ik kijk terug op een onvergetelijke open dag!
 
Warme groet, Els Verdonk
Donkeren dijk 32 Heeswijk-Dinther
 
Foto's: Corrie van der Heijden